Обезкосмяване

Добре дошли на официалната страница на студио за красота “Мираж” – Благоевград. Ние ви предлагаме професионални козметични и здравни услуги и отлична атмосфера на истински дамски клуб. Ние ще се погрижим за косата и лицето ви, за добрия външен вид на ноктите ви, за блестящата ви кожа и най-вече за общия ви тонус за да се чувствате красива, пълноценна и желана. Предлаганите от нас услуги, независимо дали говорим за прическа, обезкосмяване или педикюр например са с отлично качество.

Естествено, качеството си има цена, но ние се стараем да поддържаме цените ни на максимално поносимото ниво. Например, обезкосмяване на лице в студио за красота “Мираж” струва 20 лева. Също толкова е и обезкосмяване на ръка. Малко по-скъпо е професионалното обезкосмяване на интимните части, но и него предлагаме на точните за услугата цени. Всичко това, гарантирано с качеството на работа и уютната атмосфера правят от студио за красота “Мираж” мястото, в което не само ще станете по-красиви, но и ще се радвате на типично дамска атмосфера.
Мими е нашия професионален коафьор. Към нея ще можете да се обръщате, когато имате нужда от нова прическа или бърза професионална прическа за вечерно парти, бал или сватба например. Тя също така се занимава и с професионалното обезкосмяване на лице. За нея нашите клиенти твърдят, че е невероятен професионалист, работи бързо и точно и най-вече е отлична компания.

Ани пък е нашия човек за маникюр и педикюр, а също така и обезкосмяване на ръце. Попаднете ли веднъж в нейните грижи, излизате изцяло нов човек. С невероятно старание, тя оформя и най-малките детайли, така че да получите резултат, който да ви кара да се възхитите. Искате ли красив френски маникюр тя е човека.
Когато пък искате да се почувствате като нов човек, тогава потърсете Милена. Тя се занимава с много неща в нашия салон за красота, като например обезкосмяване на крака, грим и други разкрасителни процедури. Това обаче, за което трябва да я потърсите са масажите й. Тя има най-невероятните ръце в Благоевград. Оставете се на 45 минути с нея и ще се почувствате по начин, неизпитван досега.

Така, независимо дали говорим за прическа, обезкосмяване, масаж или нещо друго, студио за красота Мираж е вашето място. Очакваме ви всеки ден от 12 до 22 часа.

You may also like...