Какви са предимствата на маслото от вечерна иглика?

Ако имате желание да подобрите начина си на живот, като се запознаете с качествата и оздравителните способности, които се крият в природата, то следната информация може да ви бъде полезна.

Чували ли сте за маслото от вечерна иглика с biofetish.com? Знаете ли, че то е наречено“сензационно откритие“ и също се счита за необходимо на всяка жена? Тези и още много полезни въпроси, могат да намерят своя отговор на biofetish.com. Ако се чудите какви са предимствата на маслото от вечерна иглика, топ можем да започнем с неговото съдържание. Високите стойности на линоленова киселина, която сред вида незаменими мастни киселини и се съдържа в състав на майчиното мляко, спомага възстановяването и поддържането на кожата.
Какви са предимствата на маслото от вечерна иглика?
Маслото от вечерна иглика идва до нас, след студено пресоване, което означава най-щадящият метод за съхранение на полезните вещества на продуктите. Интересното при това масло е, че то много наподобява на рибеното масло, като състав. GLA – линоленовата киселина, която е в него, спомага синтезирането на хормоноподобните вещества простагландини, които регулират целия женски организъм. не случайно се използва успешно за облекчаване на неразположенията при ПМС и при хормонални смущения. Простагландините участват в активирането на клетките в почти всички органи и тъкани, подобряващи гладката мускулатура на матката и маточните тръби, като също така разширяват бронхите и подобряват кръвопотока.

Поради съдържанието на витамин Е, маслото от вечерна иглика е много добро средство за изчистване на токсините от организма, което означава и добра профилактика на рака. Токоферолът (витамин Е) действа успешно срещу свободните радикали и също така стимулира производството на колаген и еластин, което дава и своите подмладяващи резултати. Също така маслото се употребява и при потъмнели кръгове под очите, както и за изсветляване на хиперпигментационните петънца. Освен за красота, може да се използва и срещу екземи, розацея и други кожни заболявания. Вижте подробности в страниците на онлайн магазина за това как се употребява и преценете сами.

You may also like...